Saltar al contenido
Portada » Curso de PNL en Vic 2022 / 2023

Curso de PNL en Vic 2022 / 2023

PNL a Vic

CURS AMB CERTIFICACIÓ OFICIAL PER LA A.E.P.N.L.

Presencial semi-intensiu d’octubre 2022 a març 2023.

Promoció especial. Descompte de 200 € per inscripcions fins al 30 de setembre.

Si estàs interessada i necessites més informació per decidir-te a fer aquest curs, no dubtes en posar-te en contacte amb nosaltres  per concertar una entrevista informativa sense cap compromís, ens coneixem, veus el centre, parlem i decideixes.

PNL aquestes tres lletres poden ser la clau per iniciar el canvi que desitges a la teva vida.

T’agradaria emprendre un camí d’autoconeixement que t’ajudi a millorar la teva qualitat de vida?

Endinsa’t en aquest univers a través d’un curs de programació neurolingüística i prepara’t per a afrontar un canvi en la teva vida en el qual experimentaràs el desenvolupament personal i emocional que necessites per a aconseguir la vida que desitges.

Informació del curs

Curs de PNL amb certificació de l’Associació Espanyola de PNL. AEPNL

No són necessaris coneixements previs.

Modalitat semi-intensiu d’octubre 2022 a març 2023

Aforament limitat a 12 alumnes, tracte personalitzat.

Localitat: Vic (Barcelona)

Lloc: Centre Espai Creatiu Vic Passeig de la Generalitat 18 entresol E

12 classes, format semi-intensiu  amb 6 caps de setmana (un cada 3 setmanes aprox). Divendres tarda i dissabte tot el dia.

Divendres 07 i dissabte 08 d’octubre,

Divendres 18 i dissabte 19 de novembre,

Divendres 09 i dissabte 10 de decembre de 2022

Divendres 13 i dissabte 14 de gener,         

Divendres 10 i dissabte 11 de febrer,

Divendres 10 i dissabte 11 de març de 2023

Horaris: divendres de 15:30h a 20:30 i dissabte de 9:00h a 20:00h

Amb descansos i parada de 1h per dinar.

Preu del curs de Practitioner en PNL

Preu del curs

 

1380€

Promoció especial

fins al 30 de setembre

1180€

Reserva

i inscripció: 

180€

Resta d’import en 6 mensualitats de 165€.

Si aquesta modalitat de pagament pot ser un impediment per a fer el teu curs, consulta’ns per a estudiar altres possibilitats.

Parlem?

Si estàs interessada i necessites més informació per decidir-te a fer aquest curs, no dubtes en posar-te en contacte amb mi per tel. WhatsApp o mail. per concertar una entrevista informativa sense cap compromís, ens coneixem, veus el centre, parlem i decideixes.
Tel. 93 883 49 56 / 691 686 571

Aquest curs és per a tu si...

Si vols aconseguir les eines necessàries per orientar i dissenyar la vida que desitges.

Que aconseguiràs amb aquest curs de PNL

Si vols aconseguir les eines necessàries per orientar i dissenyar la vida que desitges.

Curs de PNL a Vic

Certificació del curs de PNL a Vic

Certificació de Practitioner en PNL avalada per l’Associació Espanyola de PNL, amb reconeixement internacional.
A més, aquesta certificació et permetrà accedir a altres formacions d’especialització.

Continguts del curs de practitioner en PNL

Definició de la PNL ● Orígens i evolució

● Pressuposicions bàsiques de la PNL.

Per acostar-nos al funcionament de l'ésser humà és important conèixer com es desenvolupa la comunicació. Per a això aprofundirem en:

● Construccions Lingüístiques ● Meta-model de llenguatge ● Sincronització i Rapport ● Models de recepció, ressonància i resposta ●  Acompanyament verbal i no verbal ● Congruència-Incongruència● Calibratge i escolta activa ● La reformulació ● Modalitats d'intervenció comunicativa ● Triple posició perceptiva ● Canals sensorial VAC ● Distàncies interpersonals.

En aprofundir en el funcionament de l'ésser humà, estarem més preparats per realitzar el canvi en nosaltres i en els altres. Per a això aprofundirem en:

  • Tipus de conflictes i tipus de canvis ● Integració de Polaritats ● Esquaix visual ● Canvi d'història personal ● Cura ràpida de fòbies ● Re-Significar● Reestructuració de comportament ● Estratègies per resoldre conflictes interpersonals ● Eliminació de bloquejos ●  Swish: sub-modalitats per al canvi ● Estats associats i dissociats ● Tècniques  regressives ● Re-enquadrament ●  Les metàfores...

L'excel•lència personal es vincula a estats interns que potencien el nostre funcionament, amb un adequat estat intern, disposem de més creativitat per aconseguir qualsevol cosa que desitgem. Per a això aprofundirem en:

 El poder de la congruència personal● Model POPS● Flexibilitat de percepció ● Jerarquia de valors ● Cercle d’excel•lència● Estratègia de creativitat de Disney ● Entrenament de flexibilitat ● Aprenent a modelar ● La primera i segona posició ● Estructures d'ecologia ● Sub-modalitats per a l’excel•lència● La línia del temps● La bona formulació i realització d'objectius ● Nivells neurològics ● Estratègia de motivació Godiva ● Detecció i ús de criteris ● Pont al futur.

Jaume Centellas, didacta del curs de PNL

M'agrada definir-me com un enamorat de l'experiència humana en totes les seves expressions...

Jaume Centellas didacta avalat per la AEPNL

 M’agrada definir-me com un enamorat de l’experiència humana en totes les seves expressions, de fet la meva vida laboral s’ha caracteritzat per treballs relacionats amb la comunicació entre persones a diferents nivells, ja cap a finals de la dècada dels anys 80 em vaig iniciar en la formació impartint els cursos Dale Carnegie de: Relacions Humanes, Controlar les preocupacions i Com parlar en públic (oratòria). Tenir durant anys responsabilitat formativa sobre les persones que configuren equips comercials, de màrqueting, de serveis i d’atenció al client m’ha permès optimitzar els recursos que utilitzem a l’hora de transmetre i compartir coneixements.

 L’any 2002 neix el meu interès per la Programació Neuro Lingüística (PNL) i ja des del primer moment em sorprèn el seu potencial, es tracta d’alguna cosa pràctica i que podem aplicar a totes les facetes de la nostra vida. La seva utilitat en el camp del creixement personal, la salut, l’ensenyament, la comunicació, les vendes, les relacions, la negociació… són excepcionals.

 A partir de llavors i fins a la data he practicat i après amb els millors formadors en PNL que actualment existeixen. Entre ells els creadors de la PNL John Grinder i Richard Bandler, a més de Judith Delozier, Robert Dilts, Steve Guilligan, Vicens Olive, Gabriel Guerrero, Allan Santos, John Lavalle, Edmundo Velasco… sent actualment soci titular de la AEPNL (Associació espanyola de Programació Neurolingüística) com a professor Didacta. JAUME CENTELLAS

Espai creatiu Vic

A espai creatiu vic ens dediquem al benestar corporal i al creixement personal.
Des del 2014 oferim cursos de formació en Programació Neurolingüistica avalats per la AEPNL.
Amb una gran il·lusió el pròxim octubre 2022, iniciem un nou curs formació en PNL, en aquesta ocasió en modalitat de semi -intensiu, en tan sols 6 mesos (6 caps de setmana) podràs tenir el teu certificat de Practitioner en PNL.

Us esperem en: Passeig de la Generalitat nº18 entresol E, Vic (08500) Barcelona

Vols saber més?

Contacta amb mi, soc Sara coordinadora del curs.

Tel. / WhatsApp 691 686 571
Si tens algun dubte sobre aquest curs de Practtioner  en PNL, o vols preguntar-me alguna cosa (horaris, preus, temari, com són les classes, titulació que rebràs en acabar el curs…) emplena el formulari o enviar-me un email a info@espaicreatiuvic.com  Estaré encantada d’informar-te