Saltar al contenido
Portada » Fina

Fina

Vaig contactar amb Espai Creatiu perquè estava buscant algú que m’ajudés a entendre què feia jo quan respirava. M’adonava que la meva respiració no era l’adequada i que em provocava algun problema de salut. I així va ser com em vaig apuntar al Taller de respiració d’en José Antonio Medel.

Les sessions setmanals del taller m’han ajudat a observar-me i a sentir què faig jo quan respiro. A partir d’exercicis multidisciplinaris que practiquem a cada sessió, he anat modificant els meus hàbits tant respiratoris com de postura corporal i noto que estic millorant molt.

Una de les coses que m’agrada és que quan arribo a la sessió i em veu i parlem, ell ja s’adona del meu estat tant físic com emocional i enfoca la sessió segons com estic.

En José Antonio és un gran coneixedor del cos humà i de la seva globalitat i sap transmetre, d’una manera molt visual i entenedora, com he d’executar el treball corporal.

Gràcies per la teva professionalitat, empatia i la teva mirada positiva.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Responsable: Jose Antonio Medel
Finalidad: La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicito es para gestionar la consulta que realizas en este blog y para suscribirte en el newsletter.
Legitimación: Tu consentimiento explícito de que quieres recibir esta información
Destinatarios: Los datos que me facilitas están en mi servidor de web y email OVH y en los servidores de Google Drive, todos ellos que cumplen con la RGPD
Derechos: Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en yogaalos50.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control.